Губернатор Харьковщины проверил свою меткость

Губернатор Михаил Добкин устроил стрельбу в училище физкультуры. Глава области побывал там с рабочим визитом и заглянул в тир, где тренируются биатлонисты. Решил и сам пострелять. Целился долго, но своим результатом остался недоволен. Из пяти мишеней снял только одну

Михаил Добкин
губернатор Харьковской области
Я способности свои не продемонстрировал, потому надо стремиться к лучшему. Здесь висит очень хороший лозунг в фойе: «Пока есть хоть одна попытка – ты не проиграл». Поэтому буду тренироваться и учиться стрелять. Специфическая винтовка – к ней нужно привыкать. И стрельба стоя, без упора, тоже требует специальной подготовки. Есть еще чему учиться
 
1 марта 2011 г, 19:21
Ольга Корастилева 
 
 
В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения

Комментарии:

  • #14 Я 02.03.11, 23:27
     

    коробейников хочешь кожанный леденец лох?

  • #13 Первый 02.03.11, 23:04
     

    Попал! ПАльцем в небо.

  • #12 ПУ. 02.03.11, 22:31
     

    # #7 о сегодня, 09:12

    пора на охоту

    )))))пора

  • #11 Коробейников 02.03.11, 20:07
     

    Так Михрутка наш в армии советской на тумбе стоял, та даму безприданницу привез папе Марику в наследство

  • #10 Борисыч 02.03.11, 12:37
     

    Мишаню готовят на охоту :)

  • #9 Викинг 02.03.11, 11:06
     

    Где фото мешени с результатами стрельб? За какие средства стрелял? Ведомость на получение боеприпаса?

  • #8 Петя 02.03.11, 10:24
     

    В Гепу стрелял? И как? Попал?

  • #7 о 02.03.11, 09:12
     

    пора на охоту

  • #6 Он давно 02.03.11, 08:23
     

    уже "стрельбу" устроил по харьковчанам. Отстрел происходит с его помощью и с помощью всей этой баннды. Об этом объективно свидетельствует статистика смертности в городе и стране. Успехов вам, михаил маркович!

  • #5 Никон 01.03.11, 22:18
     

    Анатолій Могильов: «За злочини будуть відповідати навіть генерали»

    За матеріалами Служби внутрішної безпеки МВС, Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу стосовно керівників Дніпропетровського Державного університету внутрішніх справ. Про це під час прес-конференції заявив Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов.

    Під час перевірки навчального закладу працівники Служби внутрішньої безпеки МВС виявили порушення при ліцензуванні та акредитації Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У 2006-му році у заяву до Міністерства освіти та науки України були внесені неправдиві дані про кількість та фах викладацького складу філії. У документ внесли 18 науковців, які насправді на факультеті не працювали. Були зроблені фіктивні витяги з наказів про начебто призначення цих людей до Криворізького факультету. На підставі цих недостовірних даних заклад отримав необхідну ліцензію.

    А у 2009 році керівництво Криворізького факультету, з метою отримати акредитацію на право підготовки бакалаврів за напрямом «право», сфальсифікувало акредитаційну справу. У два рази була збільшена кількість кандидатів наук - вісімнадцять замість дев'яти, та вказано ще трьох докторів наук, хоча насправді у філії не було жодного.

    Службою внутрішньої безпеки МВС України зібрана достатня кількість доказів. Зроблені почеркознавчі експертизи, опитані працівники навчальних закладів, досліджені копії витягів, наказів тощо.

    Ректора Дніпропетровського Державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенанта міліції звільнено за невідповідність займаній посаді. Генеральною прокуратурою України відносно нього, проректора цього ж навчального закладу та декана Криворізького факультету порушено кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 366 Кримінального кодексу України - службове підроблення. Покарання за такий злочин - штраф або обмеження волі на строк до трьох років.

    Крім цього, прокуратурою досліджуються зібрані СВБ матеріали про вимагання та отримання одним із викладачів грошових коштів від курсантів Університету за сприяння в успішній здачі підсумкового модульного іспиту.

    Також в прокуратурі знаходяться матеріали за фактом направлення керівництвом ДДУВС курсантів цього навчального закладу до Херсонської області, де вони за рахунок навчального процесу надавали платні послуги у вигляді сільськогосподарських робіт на підставі фіктивних договорів, укладених керівництвом Університету з сільгосппідприємством.

    ДЗГ МВС України

    ПОРА И У НАС ПРОВЕСТИ ПРОВЕРКУ.....

Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters