Через неделю МВФ решит, выделять ли Украине около двух миллиардов

22 декабря Совет директоров Международного валютного фонда рассмотрит возможность выделения Украине второго транша кредита stand by

Предполагается, что объем второго транша кредита stand by составит 1,6 миллиардов долларов, из которых около 1 миллиарда направят на поддержку государственного бюджета, сообщает Ukranews.

Напомним, 28 июля этого года совет директоров МВФ принял решение о выделении Украине кредита на общую сумму около 15,15 миллиардов долларов в течение ближайших 2,5 лет в рамках новой программы stand by.

В середине ноября миссия МВФ одобрила первый пересмотр программы сотрудничества фонда с Украиной.

Чтобы получить кредит, Украина взяла на себя обязательство провести ряд реформ, среди которых повышение пенсионного возраста для женщин на 5 лет и повышение стоимости газа для населения.

 
15 декабря 2010 г, 12:13
Елена Тарасова 
 
 
В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения

Комментарии:

  • #21 Лунный Кот 15.12.10, 23:38
     

    Та не, мы не Югославия! Мы Аргентина-2!!!!!!!!!!!!!!!

  • #20 кум2010 15.12.10, 21:33
     

    МВФ - яка зовсім не міжнародна добродійна організація, яка, як нам намагаються вселити самі чиновники МВФ, поспішає на допомогу будь-якій країні, де виникають фінансові труднощі або потреба в модернізації економіки. МВФ і Світовий банк створені транснаціональні корпорації (ТНК) не у філантропічних цілях, а для того, щоб нав'язувати державам стратегію ТНК. При цьому треба розуміти, що самі ТНК транснациональни тільки по назві і сфері дії. Всі ці компанії мають чітку національну прив'язку: у всіх ТНК штаб-квартири розташовані в якійсь певній країні і всі ТНК платять цій країні податки. Понад 90 % ТНК - це, насправді, компанії США, і їх діяльність збагачує фінансову верхівку США. Саме ці компанії контролюють дії МВФ і Світового банку, оскільки ці організації носять глибоко антидемократичний характер і рішення в них приймаються не більшістю голосів, а тими, у кого більше грошей (а більше всього грошей в МВФ і Світовому банку у банкірів США). Вся діяльність МВФ і Світового банку обумовлена пакетом напівлегальних угод, увязнених між цими організаціями і Міністерством фінансів США. Цей пакет називається «Вашингтонський консенсус» і направлений на посилення вплив фінансового капіталу США у всьому світі, знищення конкурентів Уолл-стріта і акумуляція світових фінансових запасів в банках США.

    Тому МВФ і Світовий банк надають позики різним країнам тільки за умови виконання ними вимог «Вашингтонського консенсусу» - вимог економічних і політичних. Вимоги ці можна звести до наступних пунктів: свобода пересування капіталу; тотальна приватизація - навіть в тих областях, де неможлива конкуренція, що дає приватному капіталу можливість необгрунтовано завищувати ціни, не підвищуючи якість товарів і послуг; високі процентні ставки, що перешкоджає розвитку промисловості, але полегшує фінансові спекуляції; скорочення до мінімуму або ліквідацію всіх соціальних програм (безкоштовної або дешевої охорони здоров'я, освіти, дешевого житла, суспільного транспорту і тому подібне); відмова від захисту природи і охорони навколишнього середовища; підтримка стабільності національної валюти шляхом встановлення її залежності від долара США і обмеження реальної грошової маси (що приводить до невиплат зарплат, допомоги і дефіциту готівки, а також до часткової втрати національного суверенітету); скорочення зарплат і обмеження має рацію трудящих (права на страйк, прав профспілок і тому подібне); податкові реформи, які збільшують тиск на бідних і полегшують податковий тягар багатих (у Росії це вилилося в єдиний 13-процентний податок - бідні почали платити на 1 % більше, а багаті - на 7, 12, 17, 27 і так далі відсотків менше).

    Дії МВФ зруйнували економіку багатьох країн світу, наприклад Югославії. Югославія була першою країною «східного блоку», яка почала перебудовувати свою економіку по рецептах МВФ (ще з 1980 р.). Саме МВФ зажадав від югославського керівництва відмовитися від «соціалістичних планів» вирівнювання економічного розвитку всіх регіонів країни, що позбавило традиційно відстале Косово величезних державних дотацій і дало можливість ходжаїстськой тоді Албанії використовувати незадоволеність місцевого населення «новою економічною політикою» для створення в Косове албанського сталіністського підпілля. Перша косовський криза була в 1981 р., коли сталіністське підпілля розв'язало терор проти неалбанського населення і спровокувало вуличні зіткнення. Було убито 30 чоловік, 20 тисяч сербів, Чорногорія і євреї бігло з Косова.

    Що пропоную? По перше: розуміти, що обіцянки з екранів щодо покращення життя виконуватись не будуть. По друге: навчитись користуватись своїми правами та вимагати з влади виконання їх обов"язків.

  • #19 MVF 15.12.10, 20:59
     

    #18 Михаил Fktrcttdbx

    А шо жаба давит?

    Так феерично обделаться могут только свидомиты. Это же бесплатный цирк.

  • #18 Михаил Fktrcttdbx 15.12.10, 20:05
     

    #17 MVF - а ты,москаль,небось кончаешь от этого?

  • #17 MVF 15.12.10, 16:31
     

    Спешу порадовать свидомитов.

    Украину начали вычеркивать как государство из европейских реестров.

    Это касается международной системы правосудия, финансы, международные отношения.

  • #16 русь 15.12.10, 16:30
     

    #15 Петя, не надо иронизировать...главное чтоб армия выступила на стороне народа..

  • #15 Петя 15.12.10, 16:22
     

    #11 русь

    А чем мочить их будем? Армия деградирует. В стране осталось меньше 20 летающих летчиков. Остальные только шагистикой на плацах занимаются. Чем будем бомбардировщики останавливать? Молитвами, как иранцы? То-то они "остановили"...

  • #14 ромчик 15.12.10, 14:57
     

    11

    русь

    ЧЁТКО! 100% Я ЗА ОПРОС!!!!

  • #13 Все вижу 15.12.10, 13:34
     

    Засуньте свои выделения себе в очко!

  • #12 WTF 15.12.10, 13:12
     

    #11 русь сегодня, 13:02

    Должник кредитору отказать априори не может.

    Иначе в качестве неплатёжеспособности должник рискует получить пожизненный бан и способность передвигаться и есть самостоятельно.

    В данном случае пара авианосцев и европейские авиабазы будут представлять интерес кредиторов.

Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters