Звернення Партії «Фронт Змін»

20-ту річницю Незалежності Україна зустрічає в дуже складний час. У державі набирають обертів політичні репресії, уряд шукає приводів не платити пенсії, ліквідує соціальні пільги, одночасно збільшуючи фінансування державних дач і будуючи вертолітні майданчики

Вони забрали ваші гроші й ваші робочі місця новим Податковим кодексом. Вони готують Житловий кодекс, щоб забрати ще й ваше житло, і прямо кажуть, що з нового року дозволять купувати землю іноземцям. Країна, яку вони будують, – не Україна. Але ми можемо це змінити.

«Фронт Змін» закликає не мовчати. Сьогодні не йдеться про захист окремих політиків. Сьогодні кожен ще має можливість захистити свою школу, свою лікарню, свою пенсію, своє право на роботу. Наша партія в багатьох регіонах відстоює школи й лікарні, які намагається закрити влада. Але ми виграємо цю боротьбу тільки там, де нам допомагають прості люди, справжні громадяни, які усвідомили – ніхто за них не відстоїть право на навчання і право на лікарську допомогу. І ця підтримка надихає нас боротися ще активніше.

Що стосується політичної боротьби, то партія ставить перед собою дуже чіткі цілі на найближчі місяці:

• Координація дій опозиції в парламенті. Ми зобов’язані не допустити прийняття нового виборчого закону від Партії регіонів, який дозволятиме знехтувати вибором народу.

• Опозиція продовжить практику спільних подань до Конституційного суду, щоб визнати незаконним скорочення соціальних пільг, яким уряд прирікає на животіння мільйони людей.

• Опозиція домовлятиметься про консолідовані голосування з ключових питань, при цьому жорстко контролюючи особисте голосування і своїх, і провладних депутатів.

• Опозиція консолідовано внесе в парламент проект закону про імпічмент, який передбачатиме можливість відставки президента шляхом референдуму. Народ обирав першу особу держави і має право вимагати відповідальності за невиконані обіцянки.

• Опозиція вимагатиме скорочення видатків держбюджету на всіх можновладців, скасування депутатських пільг і привілеїв.

• Опозиція вимагатиме негайного розгляду в парламенті Законопроекту «Про порядок імпічменту Президента України», внесеного Арсенієм Яценюком.

Країна, яку вони будують, – не Україна. Але ми можемо це змінити.

Ми захистимо своє майбутнє.

 
23 августа 2011 г, 15:29
 
 
 
В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения
Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters