Под Харьковом в очередной раз сломался Hyundai

Как сообщают пассажиры поезда, который ехал из Киева в Донецк, скоростной экспресс остановился на перегоне Лозовая-Близнюки

«Недалеко от Лозовой Hyundai остановился. В вагоне резко похолодало. Поезд стоит уже несколько часов. Пока никакой информации о причине остановки нет», - рассказывают пассажиры поезда.

На ЮЖД от комментариев отказываются: говорят, что за поезда «Интерсити+» отвечает «Украинская железнодорожная скоростная компания».

В УЖСК информацию о поломке поезда подтвердили. Говорят: состав остановился недалеко от Лозовой «по техническим причинам».

Точную причину остановки поезда смогут назвать только после проведения экспертиз. Пассажиров сейчас пересаживают на другой поезд.

 
10 декабря 2013 г, 13:42 (обновлено в 14:17)
Денис Квартальнов 
 
 

Материалы по теме «Проблемы с поездами Hyundai»:

В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения

Комментарии:

  • #68 супер ЖД 11.12.13, 21:53
     

    Управління справами Верховної Ради України 29 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ДП «Зал офіційних делегацій» на послуги з обслуговування депутатів і їхніх родин на суму 475 тис грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

    На жовтень-грудень замовлено послуги з обслуговування народних депутатів України, та осіб, які супроводжують народного депутата-інваліда 1 групи, членів сім’ї народного депутата (дружину, чоловіка, дітей, батьків), у разі якщо вони перебувають у залі офіційних делегацій разом із народним депутатом, а також послуги з обслуговування членів офіційних державних, парламентських делегацій України та іноземних держав, і осіб, які їх супроводжують.

    Тендер провели по «закупівлі у одного учасника», оскільки Державне підприємство «Зал офіційних делегацій» є єдиним підприємством в аеропорту «Бориспіль» із закладів авіаційного транспорту, яке в повному обсязі забезпечує обслуговування вищих посадових осіб.

    Що саме входить у замовлення у тендерній документації не повідомляється, разом з тим на на сайті ДП «Зал офіційних делегацій» зазначено, що воно надає «комплекс послуг з VIP-обслуговування авіапасажирів», враховуючи:

    ◦індивідуальну зустріч або посадку пасажирів на літак;

    ◦проходження паспортного і митного контролю через спеціально обладнані пункти безпосередньо в Залі;

    ◦відвантаження з автотранспорту пасажирів, перенесення, реєстрація та доставка в багажне відділення багажу;

    ◦доставку пасажирів та ручної поклажі до/від літака автотранспортом підвищеної комфортності;

    ◦очікування авіарейсу в затишних залах, обладнаних кондиціонерами та новітньою телевізійною технікою з супутниковим телебаченням;

    ◦надання послуг телефонного зв’язку, факсу, ксероксу, WI-FI Інтернету;

    ◦організацію прес-конференцій, банкетів, послуги барів;

    ◦можливість придбання товарів в магазині безмитної торгівлі «Duty Free».

    Навесні ВРУ уже замовляла послуги залу на 765 тис грн. Таким чином за рік на VIP-обслуговування депутатів і їх супутників було виділено 1,24 млн грн. Минулого року на ці послуги було укладено угоду на 0,83 млн грн., позаминулого – на 1,76 млн грн.

  • #67 факт 11.12.13, 10:56
     

    #56 нумизмат 10.12.13, 18:30

    Не все так однозначно. Закупки Хундаев проводились через ЮЖД, и все подписи ставил начальник ЮЖД Остапчук. Покупка этих поездов -преступление, за которое никто не ответил и отвечать не будет. И не было бы шумихи в случае наличия билетов на альтернативные поезда, адекватную цену билета, полную компенсацию пассажирам стоимости билета в случае поломки с организацией бесплатной доставки к месту назначения, отношения к таким случаям как к ЧП и улучшения качества перевозок. А у нас ничего подобного нет.

  • #66 гыгы 11.12.13, 10:32
     

    Колесников отвечать не будет - ведь чОткие пацаны из ПР ни за что не отвечают.

    Значит лохторат будет и дальше мерзнуть в Хундаях и славить Партию Регионов.

    Кушайте, не заляпайтесь.

  • #65 Георг-Харьков 11.12.13, 10:00
     

    Да, смешное было бы зрелище - наш старый ИС-20 тащит поломанный великий импортный "Хрендай"!

  • #64 Георг-Харьков 11.12.13, 09:55
     

    А прикольно будет - наш старый паровоз ИС-20 тянет великий импортный Хюндай! Вот так зрелище!

  • #63 КоксКвасневских 11.12.13, 00:22
     

    Ехал полчаса тому назад Хюндаем №155 после Миргорода(перед Дарницей) полчаса ехали на скорости до 20км/ч, что-то не то на том участке перегона или накладки в графике, месяц назад такого не было. А за час до прибытия в Киев резко стало холодать в вагоне отопление отключилось, потом частично включилось и снова пропало и буквально после Дарницы появилось снова частично (примерно где-то в половину мощности- часть нагревателей под креслами теплая часть в промежутке нет)...но блин спасибо что доехали с опозданием на пару минут только...теперь только обычными поездами зимой ездить будем))

  • #62 МЧС 10.12.13, 19:47
     

    Кто за это будет отвечать? Колесников? Вряд ли. Нанес вред государству миллионы, неудобства пассажирам. И ничего. Живет и здравствует. Из-за хюндаев отменили удобные ночные поезда. Хюндаи дороже. Об этом молчат. Вот что надо решать. Никакая Европа не поможет.

  • #61 ...........ВИКИПЕДИЯ........... 10.12.13, 19:25
     

    #59 начальник ЮЖД

    Продай свои органы и реши проблему ЖД

  • #60 супер ЖД 10.12.13, 19:24
     

    ДТГО «Південно-Західна залізниця» 26 листопада за результатами тендеру уклало угоду з фірмою «Prokonzept GmbH & Co. KG» (Берлін) на облаштування корпусу технічної пасажирської станції Дарниця для середнього та капітального ремонту швидкісних поїздів. Вартість угоди склала 56,97 млн євро. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

    Замовлено комплекс цехового оснащення для обслуговування електропоїздів (25,36 млн євро), ремонтний комплекс (21,93 млн євро), комплекс транспортно-підіїмального оснащення для загальної логістики (3,65 млн євро), комплекс оснащення для загального обслуговування (6,01 млн євро).

    Роботи включно монтажем, пусконалагоджуванням та навчанням персоналу потрібно виконати впродовж року.

    Єдиним конкурентом на тендері була ще одна німецька компанія «Peters Stahlbau GmbH».

    Нагадаємо, раніше залізниця замовляла роботи по будівництву комплексу технічної пасажирської станції Дарниця виключно українським компаніям – 845,32 млн грн. отримали фірми «Ліапроф» та «Інтех компані». За даними податківців, більшу частину отриманих коштів вони перераховували іншим фірмам. А субпідрядники не мали «ресурсів для виконання будівельно-монтажних робіт, що може вказувати на те, що роботи за договорами підряду були виконані не в повному обсязі, а державні кошти могли бути привласнені». Прокуратура за цими даними у 2012 році зверталась до суду за дозволом провести позапланову перевірку Південно-Західної залізниці. Однак Печерський райсуд такого дозволу не дав.

    http://nashigroshi.org/2013/12/09/rozpylyavshy-majzhe-milyard-mizh-prokladkamy-zaliznytsya-najnyala-nimtsiv-za-pivmilyarda-robyty-tseh-dlya-remontu-hyundajiv/

  • #59 начальник ЮЖД 10.12.13, 19:19
     

    ВКАЗІВКА №Н/517 а від 19.11.2013

    Останнім часом на залізницях України спостерігається падіння обсягів вантажних перевезень зі значним недоотриманням дохідних надходжень для організації господарської діяльності так на Південній залізниці вантажообіг за 10 місяців 2013 року зменшився до плану на 2.5 млрд.т.км тобто 13.8% та виручка від перевезень на 437 млн. грн до аналогічного періоду минулого року найбільше зменшення вантажообігу спостерігається у транзитному сполученні транзитний вантажообіг за 10 місяців 2013 року до аналогічного періоду минулого року менше на 1,8 млрд.т.км тобто на 29,6%.

    З метою недопущення погіршення фінансово-економічного становища в підрозділах залізниці збереження кваліфікованих кадрів раціонального використання робочого часу та керуючись розпорядженням Укрзалізниці від 10.09.2013 № Ц-2/44 БАЛАБОЛІНА С., статутом Д,П «Південна залізниця» та дорожнім колективним договором на 2002-2015 рр встановити для працівників залізниці режим неповного робочого тижня з неробочими днями по п’ятницям починаючи з 01 лютого 2014 року до стабілізації фінансового стану з урахуванням змін в організації виробництва й праці та фінансового стану залізниці кількість неробочих п’ятниць протягом конкретних місяців може зменшуватися про що буде повідомлено додатково.

    Працівники зі мінним характером роботи у разі необхідності встановити режим неповного робочого часу з урахуванням неповного робочого часу з урахуванням обсягів виконуваних робіт.

    Начальникам відокремлених підрозділів залізниці забезпечити виконання поставлених виробничих завдань.

    Організувати в неробочі п’ятниці чергування працівників.

    З Дорпрофсожем погоджено ЗАЛОЗНЫХ Вячеслав Анатольевич

    тел. тел: (057)724-44-18 факс: (057)724-37-59

    Начальник Південної залізниці ФИЛАТОВ Александр Валентинович

    Тел. (057)724-44-00

Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters