Не будівництво, а демонтаж побудованого

Не будівництво, а демонтаж побудованого

Підготовка до «Євро-2012» не омине своєю увагою також і харківські автостанції. У «Харківському підприємстві автобусних станцій» нам розповіли, що планується реконструкція усіх автовокзалів. Однак неодноразові заяви секретаря Харківської міськради про те, що у місті може з’явитися кілька сучасних автовокзалів, поки що лишаються просто словами.

На місці «Торгівельно-транспортного центру», що на вулиці Полтавський шлях, 186 нині, за спостереженнями «Объектив-но», іде не будівництво, а демонтаж побудованого. Хто відповідає за це будівництво, так і лишається незрозумілим. Жодних домовленостей із ВАТ «ХПАС» міськрада не робила, як і не виділяла коштів на форсовану підготовку до «Євро-2012». «Можливо, такий автовокзал і потрібен, — коментує цю ситуацію начальник відділу експлуатації ВАТ «Харківське підприємство автобусних станцій» Олег Болдирєв. — Але ж ми не у Норвегії! Нам ще далеко до такого сучасного автовокзалу. Ми таких грошей не маємо. До того ж, це не супермаркети — тут не той прибуток. Ще один момент — кому потрібен вокзал так далеко від метро?»

Тетяна Терещенкова 
 
версия для печати
 

Комментарии:

  • #1 товарищ из Харькова 11.04.08, 10:54
     

    Полностью согласен с О.Болдыревым: о рядовых пассажирах думать у нас как-то не принято, а ведь автобусом пользуются не самые обеспеченные граждане этой страны, до автовокзала добраться можно будет либо на трамвае, либо на такси. Спасибо за заботу благодетели!

 
Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters